Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang
Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang
Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang
Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang

Enklere renhold

Av Sentralstøvsugerbutikken

Børge Dahlstrøm

Sentralstøvsugerbutikken

28. januar 2021
Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang
Retraflex II gjør støvsugingen enklere enn noen gang
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210128103722940.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210128103722940.jpg?maxwidth=900
Retraflex Barn stovsuger Sentralstovsugerbutikken.jpg Retraflex Barn stovsuger Sentralstovsugerbutikken.jpg
0

I en tid med fokus på smitte og luftkvalitet, er sentralstøvsugeren aktuell som aldri før. Ingen oppvirvling av støv, og all uren luft blåses ut av boligen. Det gir deg frisk luft og et tryggere inneklima. Smarte løsninger gjør sentralstøvsugeren enkel i bruk. Her er noen tips både til deg som har sentralstøvsuger, eller vurderer å skaffe deg det.

Smarte slangeløsninger som du kan lage selv

Det er nok flere som kjenner seg igjen at slangen blir liggende på gulvet etter at man er ferdig med å støvsuge. Og når slangen skal henges opp, kan det noen ganger bli litt krøll...n

Det finnes mange smarte løsninger som kan gjøre dette enklere. Noen av disse kan du også lage selv! Bellevue Snekkeri har laget en video som viser hvordan du kan lage en slangetrommel. Det er kanskje litt avansert for noen av oss, men en kjempesmart løsning!

https://www.youtube.com/embed/PIlmqkwqeQk

På Pinterest finner man en annen smart løsning. Her forteller Alana at sentralstøvsuger er den beste investeringen de har gjort, spesielt med tanke på deres 4 barn. I en aktiv familie er sentralstøvsugeren i bruk 24/7, og slangen ble etter hvert liggende på gulvet etter bruk. 

Hun måtte finne en løsning på dette, og det hun gjorde er smart, og enkelt å etterligne.  En flott benk ble plassert foran uttaket til sentralstøvsugeren i entreen, og omgjort til oppbevaringsplass for slangen. 

Nå slipper hun å kveile opp slangen hver gang den har vært i bruk! 


Om du har flere uttak i boligen, og ønsker å ha slangen fast tilkoblet, må du også lage en propp som du setter i håndtaket. Ellers vil sentralstøvsugeren suge falsk luft i det uttaket som ikke er i bruk.

Bare fantasien setter grenser for hvilke løsninger man kan lage for å gjøre sentralstøvsugeren enklere i bruk, og heldigvis finnes det også mange ferdige løsninger for dem som foretrekker det.

Smarte slangeløsninger som du slipper å lage selv

Vacaddy er et smart opphengsystem for slange, munnstykker, poser, filter og teleskoprør. Den nye Vacaddy II har også en smart hengsle funksjon som gjør at du kan vippe ned den øverste bøylen når du skal ta ned slangen fra veggen.

En slangetrommel gjør det lettere å henge opp slangen etter bruk

Fra drøm til virkelighet

Det er ikke lenger en drøm, men virkelighet: Nå kan du trekke slangen til sentralstøvsugeren rett ut av veggen! Når du er ferdig, trekkes slangen inn i veggen av seg selv.

Retraflex II er den originale "Hide A Hose" løsningen for skjult slangesystem. Den er utviklet i Canada av Cyclo Vac, en fabrikk som har spesialisert seg på sentralstøvsugere i mer enn 50 år.

Enklere bruk av sentralstøvsugeren finnes ikke. Systemet lar seg enkelt montere i nye boliger, og det er også mulig å ettermontere.

Les mer om dette smarte slangesystemet i artikkelen nedenfor, eller bruk kontaktskjemaet lengre nede dersom du ønsker mer informasjon.

Med Retraflex II blir rengjøringen en lek, eller en dans... 

https://www.youtube.com/embed/EXrE70K-sBk


title

Dersom du ønsker mer informasjon, kan du sende en melding her:

input field

MESSAGE BOX

Radio buttons

single button

139


7583
c-179TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190326055635103.JPG #FFFFFF
Les også